Pet

Termékek

A PETKIT a világ legnagyobb kisállat tartásához szükséges eszközöket gyártó márkája. WIFI, Bluetooth és közvetlen elektromos töltést nem igénylő házi kedvenceink számára alkalmas okos termékek fejlesztésére fókuszál kutyáknak és macskáknak egyaránt. Szakterületük a Wifi-kompatibilis intelligens házikedvenc etetők, az intelligens kisállat itató szökőkutak, a Bluetooth-os kisállathám, szagtalanító, a macska- és kutyatevékenység-követők és -monitorok, a Wifi-s intelligens kutyakamerák, a fűthető-hűthető kiállat lak és még sok más.

Elkötelezett és tehetséges mérnökök csapatával a céljaink az első naptól kezdve változatlanok maradtak; a házi kedvenceink kényeztetése, állatbarát módon az ők kiszolgálása, az egészséges életmód elősegítése a kisállatok számára, ami ennek eredményeként növelheti a hosszú élettartamot. Csatlakoztatott eszközeink integrálódnak a legújabb IOS és Android készülékekkel.
A PETKIT eredetileg Észak-Amerikában 2016-ban indította el tevékenységét. A sikeres bevezetést követően további egyedi intelligens okos kisállat-eszközök fejlesztett, ma már világszerte az egyik legelismertebb márka a kisállat-technikai világában a csatlakoztatott eszközök legnagyobb választékával.
Kérdésed van?

Segítünk!

Nem találtad meg, amit kerestél? Egy megrendelt csomagról érdeklődnél? Nagytételben szeretnél vásárolni? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.