okos Véroxigénszint- / Pulzusmérő

Termékek

Az egészséged a te kezedben, ujjadon van

A véroxigénszint mérés azt mutatja meg, hogy a vörösvértesteid a lehetséges oxigénszállító képességük mekkora hányadát használják. 

  • 96-100% közötti érték az egészséges, azaz normál érték
  • 90-95% közötti érték felhívja a figyelmet, hogy csökken az oxigénellátás
  • 88% vagy alacsonyabb értéknél javasoljuk a kezelőorvos felkeresését, tájékoztatását

A terméket az alábbi problémák esetén érdemes beszerezni otthonra: légzőszervi megbetegedés, szívbetegség.

Az oxigénellátásunk kontrolálására nyújt segítséget a véroxigénszint mérő készülék.

2 típusát különböztetjük meg: klasszikus értelemben vett véroxigénszint mérő készülékek, más néven pulzoximéterek, melyek pillanatnyi állapotot mutatnak.

Másik típusa a folyamatos, élő képet biztosított úgynevezett hordható véroxigénszint mérő
okos készülékek. A gyűrű forma lehetővé teszi, hogy kényelmes viseletet biztosítson a felhasználó számára, egész napszakon keresztül hordva, nem okoz diszkomfort érzetet. A Viatom Wear PO1 Hordható véroxigénszint mérő készülék vagy a Go2Sleep másodpercenként méri és az aktuális értéket jelzi viselőjének vagy a kijelzőn vagy az alkalmazás segítségével a mobilod képernyőjén.

A Viatom Po1 Hordható véroxigénszint mérő készülék az oxigén telitettségén túl a pulzus értéket is képes mérni. A pontos érték meghatározása nem okoz számára gondot aktivitás hatására sem. Napközben a munkában, otthon könyvet olvasva, tv nézés közben vagy sportolás alatt is viseld nyugodtad és bízd magad a Viatomra!

A Viatom Baby O2-vel a babákra is gondoltunk. A készülék figyeli a baba vérének oxigén telítettségét, pulzusát, s túl alacsony vagy magas értéknél rezgéssel jelzi azt.

A Go2Sleep vagy alvásteszt készülék nevéből eredendően, éjszakai véroxigénszintet mér és persze mellette alvási szokásaidat is monitorizálja.

Extra funció!

Mind a Go2Sleep mind pedig a  Viatom Wear O2 Po1 vagy Baby O2 a véroxigénszint változását nem csak méri, de be is avatkozik. Mit jelent ez? Intelligens rezgés segítségével légzéskimaradás esetén mozgásra készteti a felhasználóját, így az éjszakai alvás alatt levegőt veszünk és visszaáll a vér oxigénjének telítettsége. Nappal, éber állapotban pedig jelez, rezeg, sípoló jelzést ad a készülék és az alkalmazáson is láthatóvá válik a kirívó érték.

Bátran ajánlom, bármelyik mellett is döntesz, egy igazi élményt nyújt a használtuk.

Kérdésed van?

Segítünk!

Nem találtad meg, amit kerestél? Egy megrendelt csomagról érdeklődnél? Nagytételben szeretnél vásárolni? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.