infra Szorító ortézis

Termékek

Az ortézis rögzít, támaszt, tehermentesít, illetve a kiesett működést pótolja. Segíti a teljes rehabilitációt, a beteg testrészek fájdalommentesítését, illetve bénulás esetén visszaadja a mozgás képességét.

A rögzítő ortézisek az ízület mozgásainak blokkolását szolgálják, pl: törések, húzódások, rándulások következtében vagy fájdalomcsillapításra ajánlatosak.A támasztó ortézisek a mozgást csak bizonyos irányban engedik. Izületi szalagok sérülése esetén javasolt választani őket.
A korrigáló ortézisek normál helyzetben való megtartás a célja, hibás testrészek állása esetén.A tehermentesítő ortézisek törések vagy egyéb sérülések esetében fennálló fájdalmakra, tehermentesítésre ajánlottak.
Minden ortézisnek van kihordási ideje, javasolt úgynevezett viselési ideje, ezt javasolt betartani.

A smartmedical. hu oldalán fellelhetők a klasszikus gyógyászati ortézisek az otthon gyógyászat kategóriában, ellenben ha okos ortézisre vágysz, tekintsd meg az okos gyógyászat, okos ortézisek témakörét.

Okos ortézisek

Az Accapi BodyGuard ortézisek egyedülálló, forradalmi és szabadalmaztatott textil szálai (Nexus ES) három olyan fémes elemet tartalmaznak, platinát, titánt és alumíniumot, melyek a természetben is megtalálhatóak:. Ennek köszönhetően 4-14 mikron hullámhosszúságú természetes és állandó infravörös kibocsátása van az ortézisnek. Ez az úgynevezett távoli infravörös tartományba eső (FIR=Far Infrared) kibocsátás hatással van a szervezetre és annak folyadéktereire. Javítja az izmok oxigén ellátását és a test hőszabályozását. Serkenti a vérkeringést, különösen a perifériás hajszálér keringést. Ez utóbbi eredményeképpen az anyagcsere termékek, mint pl. a tejsav is, hamarabb eltávoznak a szövetekből, így az izomláz hamarabb elmúlik az Accapi Bodyguard ortézisek hatására.

Ezek a nanotechnológiával készülő, prémium minőségű ortézisek nem csak tartják, stabilizálják és védik az ízületeket, izmokat, de segítenek a sérülések megelőzésében – hiszen növelik az izmok, inak és szalagok rugalmasságát – és gyógyításában is, ráadásul gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásuk is van az infravörös kibocsátásnak köszönhetően.

• típusa: ortézis (megelőzésre és rehabilitációra)
• extra: infravörös technológia, platina, titán és alumínium őrleményt tartalmaz
• fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés, sérülések, rándulás, duzzanatok kezelése, vérkeringést serkent
• viselése: térd, váll, könyök, kéz, intim testrész
• felhasználók száma: több
• bőrbarát textília ( nem izzad a testrész használat közben)
• összetétel: 65% Nexus, 20% poliamid, 15% elasztán
• mérete: különböző
• tömege: 1,6 kg
• besorolása: orvostechnikai eszköz
• kinek ajánlott?: idős korosztály, fizikai munkát végzők, sportolók számára
• komfort viselet

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Kérdésed van?

Segítünk!

Nem találtad meg, amit kerestél? Egy megrendelt csomagról érdeklődnél? Nagytételben szeretnél vásárolni? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.