50 / 100
Rólunk

Az egészség a kezedben van

 

 

Azért dolgozunk, hogy mindenki teljes életet élhessen

Családi vállalkozásként célul tűztük ki, hogy a lakosságnak bemutassunk egy olyan alternatív életvezetési modellt, ahol a fókusz az egészség szinten tartása s, hogy az életfunkciók egyszerűen nyomon követhetőek legyenek olyan magas színvonalú, innovatív, kiváló minőségű, manuális és egyben okos diagnosztikai termékekkel, melyek a portfolióban fellelhetők mind a háztartásunkban mind pedig az orvosi területen.

Számos márka okos termékét első kézből importáljuk Magyarországra és értékesítjük kis és nagykereskedelmi szinten okos gyógyászati segédeszköz üzletünkben, online webshopunkban és partnereink részére.

Az eszközök összeállításában szerepet játszik, hogy a vállalkozás vezetői rendszeres látogatói világkiállításoknak, s így az otthonodba a legtrendibb készülékeket juttathatjuk el.

Pontosak akár egy svájci óra, hiszen klinikailag validáltak és orvostechnikai eszköz besorolással rendelkeznek. 100% garanciát vállalunk, meghibásodási arányuk átlag: 0,002%.

Ránk mindig számíthatsz!

Te nem csak egy vagy a sok közül! Minden megkeresést örömmel fogadunk, számít a véleményedet. Családi hangulat, csupán 4-5 fő, annál nagyobb szeretettel és odaadással irántad. 24-48 órán belül a rendeléseket feldolgozzuk, a terméket útnak indítjuk, válasszal szolgálunk megkeresésedre. Garanciális ügyekben 99,9%-ban cseréljük, és nem javítjuk termékeinket. A bevizsgálás esetén futárt küldünk, és saját költségünkre szállítjuk el.

Próbáld ki személyesen!

Smartmedical

Homedical

1139 Budapest Váci út 99. fsz.2.

Az üzlet könnyen megközelíthető M3-mas metró Forgács utcai megállótól 20 méterre található.

Személygépkocsival: érdemes a Váci út melletti szervizúton parkolót keresni.

Bizonytalan vagy?

Próbáld ki a termékeinket!

Az összes forgalmazott készülék megtekinthető és kipróbálható bemutatótermünkben (1139 Budapest, Váci út 99.). Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre (minden hétköznap 09:00-től 17:00-ig), és segítenek megtalálni Neked az ideális okoseszközt.

Smart Garancia

14 napig meggondolhatod magad, és visszautaljuk a vételárat *

Villámgyors kézbesítés

A raktáron lévő termékeinket akár már másnap átveheted

Ingyenes házhozszállítás

30 000 Ft feletti rendelés esetén átvállaljuk a kézbesítési költséged

*A Smart Garancia higiéniai termékekre nem vonatkozik