18 / 100

Okos otthon

Termékek

A smartmedical.hu okos otthon termékei főként olyan Xiaomi termékeket tartalmaz, mely az anyacég vagy annak leányvállalatainak egyikében készültek.

 

Xiaomi MI – a lehetetlen küldetés


MINŐSÉGI TECHNOLÓGIA ELŐÁLLÍTÁSA BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ

A Xiaomi-t 2010 áprilisában alapították, és 2018. július 9-én vették fel a hongkongi tőzsde tagjai közé. 2020-ban a Xiaomi részvények ára180% növekedést eredményezett. A piac elismeri, a fogyasztók szeretik és egy egész rajongói tábort generált már a felhasználók között.

A Xiaomi elkötelezett a folyamatos innováció mellett, rendületlenül a minőségre és a hatékonyságra törekszik. A vállalat a nemes egyszerűséggel a letisztult formatervezést, megfizethető árakat, az innovatív fejlődést és a mindennapi élet megkönnyítését helyezte fókuszba. A Xiaomi jelenleg a világ negyedik legnagyobb okos telefon márkája, és létrehozta a világ legnagyobb fogyasztói IT platformját, platformjához több mint 213,2 millió intelligens eszköz csatlakozik. Jelenleg a Xiaomi termékei a világ több mint 90 országában és régiójában vannak jelen, és számos piacon vezető szerepet töltenek be.

Tekintettel arra, hogy a világ, amiben élünk borzasztóan gyorsan változik, úgy a Xiaomi termékei is e trendeket követnek. A smartmedical.hu oldal okos otthon rovatának portfóliója is ennek megfelelően folyamatosan változik.

Tekintsd meg a legújabb trendeket és könnyítsd meg a mindennapokat a legkorszerűbb technológiák segítségével!

Kérdésed van?

Segítünk!

Nem találtad meg, amit kerestél? Egy megrendelt csomagról érdeklődnél? Nagytételben szeretnél vásárolni? Böngészd végig a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszainkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.