Nem kell feltekerni a fűtést, hogy melegen tartsd magad!

Hírek | Események
68 / 100

Vannak, akik hűvös időben érzik magukat komfortosan, mások kizárólag 30 fok felett tartják elviselhetőnek a hőmérsékletet. Ha az utóbbi csoportba sorolod magad, itt az ideje felkészülnöd a didergősebb időszakra. Decemberhez közeledve nem csak az ünnepek, hanem a kegyetlen mínuszok is hamarosan kopogtatnak majd az ajtódon.

Van azonban egy jó hírünk: a fogcsikorgató hideg okozta kellemetlenségekkel nem kell együtt élned. Egy hátmelegítő, vállmelegítő vagy lábmelegítő eszköz pillanatok alatt képes helyre billenteni a hőérzeted, tanácsaink megfogadásával pedig szintén sokat tehetsz annak érdekében, hogy komfortosan teljenek a mindennapjaid.

Kényeztesd magad melegséget biztosító masszázs eszközökkel!

Ha az otthonodban is szeretnéd átélni a wellness szállodákban tapasztalható kényeztetést, a Naipo eszközöket érdemes kipróbálnod – nem csak a hideg időre érzékenyen reagáló ízületeid számára kínálnak kellemes hőmérsékletet, hanem elgémberedett testrészeid átmasszírozásáról is gondoskodnak.

1. Naipo Shaitsu váll- és hátmasszírozó melegítő funkcióval

A készülék pontosan azt az érzést nyújtja, mintha egy szakképzett masszőr végezné a lazító mozdulatokat. A FocalHeat melegítő funkcióval biztosítja az izmok fellazítását, a szövetbe épített fejek kétirányú mozgásával pedig a stressz enyhítésében siet a segítségedre. Esztétikus kistáskájának köszönhetően bárhová magaddal viheted, így a kényeztető masszázs élményét mindig karnyújtásnyi távolságban tarthatod.

A Naipo Shaitsu váll- és hátmasszírozó megrendeléséhez kattints ide!

Nem kell feltekerni a fűtést, hogy melegen tartsd magad! - smartmedical

2. Naipo masszázsülés melegítő funkcióval

A 8 masszázscsomó folyamatos és egyidejű körkörös mozgásával biztosítja a nyak, a hát és a derék teljes relaxációját. A melegséget sugárzó készülék beüzemeléséhez csak egy ülőhelyre lesz szükséged, így otthon, a munkahelyeden vagy akár még az autóban ülve is használhatod. Helyezd el egy széken vagy egy kanapén, és élvezd az egész felsőtestedet átdolgoztató kényeztetést.

A Naipo masszázsülés megrendeléséhez kattints ide!

Nem kell feltekerni a fűtést, hogy melegen tartsd magad! - smartmedical

3. Naipo masszírozó lábzsák melegítő funkcióval

A hidegnek leginkább kitett testrészeidet a bélelt lábzsákba dugva kellemes meleg és kényeztető masszázs várja. A téli hónapok egyik legkedveltebb kiegészítője ráadásul nem csak a lábaidról gondoskodik. A készülék felső része egyetlen mozdulattal eltávolítható, átalakítva pedig egyéb testrészeid (váll, nyak, hát, derék, comb, vádli) vérkeringésének felpezsdítésére is használhatod.

A Naipo masszírozó lábzsák megrendeléséhez kattints ide!

Nem kell feltekerni a fűtést, hogy melegen tartsd magad! - smartmedical

SmartMedical tipp: Ugye tudod, hogy körülbelül 1 hónapod maradt a karácsonyi ajándékok beszerzésére? Ha mosolyt szeretnél csalni egy szeretted vagy egy barátod arcára, a Naipo eszközökkel biztosra mehetsz. Nézd meg a teljes kínálatot!

Kapcsolódó termékek:

A mínuszok beköszöntével a melegséget és kényeztetést nyújtó készülékek beszerzése mellett az alábbi tanácsokat is érdemes megfogadnod:

Tanácsok hideg időben – Amit megtehetsz odakint

Nem kell feltekerni a fűtést, hogy melegen tartsd magad! - smartmedical
  • A fejed, a kezeid és a lábaid a legérzékenyebbek a hideggel szemben. Ha hűvösnek érzed az időt, ne csinálj hiúsági kérdést abból, hogy felveszel-e egy vastag sapkát, zoknit vagy kesztyűt.
  • Amikor csak teheted, mozogj! Ezzel jelentős mértékben megemelheted a testhőmérsékleted. Ugrálj, gyalogolj vagy kezdj el kocogni. Nem számít, hogy furán néznek rád a többiek.
  • Az, hogy a hidegben össze akarod húzni magad, egy teljesen természetes reakció – ezzel ösztönösen próbálod csökkenteni a hőleadásnak kitett felületeket. Ha olyan helyen vagy, ahol ez megoldható, nyugodtan gubózz össze. Ha pedig van a közeledben valaki, akit megölelhetsz, ne szalaszd el a lehetőséget.
  • „Hidegben igyál alkoholt, az majd felmelegít” – ezt a tanácsot felejtsd el! A szeszes ital fogyasztása kikapcsolhatja a hőérzékelő receptorokat, valamint kitágíthatja az ereket, így épp az ellenkezőjét érheted el annak, amit szeretnél. Sőt, akár komoly veszélybe is sodorhatod magad.


Tanácsok hideg időben – Amit megtehetsz odabent

Nem kell feltekerni a fűtést, hogy melegen tartsd magad! - smartmedical
  • Ellenőrizd a nyílászárókat! Ha ezt elszalasztod, több ezer forintot tapsolhatsz el az ablakoknál és ajtóknál kiszökő meleg miatt. Rossz szigetelés esetén hívj szakembert, a megérkezéséig pedig védekezz szigetelő párnákkal a „süvöltős” nyílászáróknál.
  • Kerüld a járólapokat és a csupasz falfelületeket! Ha nincs a lakásodban padlófűtés, az alulról érkező hideggel szemben tökéletes szolgálatot tehetnek a pamut vagy gyapjú szőnyegek. A fekhelyed környezetéről sem érdemes megfeledkezned: falvédők segítségével megóvhatod magad a térelválasztókból áradó hidegtől.
  • Ha süt a Nap, tárd szét a függönyöket, és hagyd, hogy a természetes hőforrás végezze a munkáját. Borús, szeles időben hasznosabb lehúzva tartanod a redőnyöket, és elhúzva tartanod a függönyöket.
  • Vedd magad körül melegséget sugárzó színekkel! Sárgás árnyalatú falakkal, vagy néhány vöröses, barnás lakástextillel, párnával és függönnyel is javíthatsz a rideg hatást keltő beltéren.

Ha 20 fok nem elég…

20-22 fok – a téli időszakban a legtöbb háztartásban ezzel a hőmérséklettel találkozhatunk. Sokak számára azonban ez kevés a boldogsághoz. Ha ezzel a kijelentéssel Te is egyetértesz, de nem szeretnél minden hóeséssel tarkított hónapban súlyos tízezreket kifizetni a hőszolgáltatódnak, fogadd meg a fentebb leírt tanácsokat, és szerezz be magadnak egy kellemes hőmérsékletet biztosító hátmasszírozót, lábmasszírozót vagy masszázsülést!

És ne feledd: közeleg a karácsony. A korlátozó intézkedések miatt idén a wellness hétvégék kevésbé tűnnek ideális ajándéknak, az élményt viszont bárkinek az otthonába becsempészheted a Naipo termékek segítségével. Vess egy pillantást a teljes kínálatra, és szerezd be a meglepetéseket készletről, még a nagy karácsonyi roham előtt!